Kluswerkzaamheden

Bij Maxworkz kunt u terecht voor klussen in en rondom jouw woning. Klussen die allang hadden moeten gebeuren maar waar je niet aan toe komt of die je liever uitbesteed.
Om een idee te geven welke grote of kleine kluswerkzaamheden wij kunnen bieden, hebben wij een kleine opsomming gemaakt:

-Woningstoffering 
(binnenzonwering, gordijnen montage, bekleden van trappen met bijv. tapijt/vinyl/marmoleum)

-Het leggen van vloeren (laminaat, marmoleum, pvc, vinyl, sommige houten vloeren) 

-Klein-loodgieters en istallatiewerk (bijv. kranen vervangen, waterleidingen en afvoeren repareren en installeren etc.)

-Klein tegelwerk 
(bijv. keuken) 

-Luidsprekerbouw op maat
  

-een Maxworkz onderhoudsbeurt voor de steigerhouten meubelen. Maxworkz maakt de meubelen schoon, schuurt ze en zet ze vervolgens weer in de beits, zodat je er weer volop van kan gaan genieten. Door de onderhoudsbeurt verleng je tevens de levensduur van de steigerhouten meubels. Voor meer info of een vrijblijvende prijsopgave neem dan contact met ons op.
-En nog veel meer!!!


Hoewel kwaliteit voorop staat, is de prijs ook van groot belang. De prijs kan per klus aangenomen worden maar daarnaast kan de prijs ook berekend worden op uurtarief, het uurtarief bedraagt
€ 30,- excl. btw.

Door een open, persoonlijke en duidelijke manier van communiceren proberen wij samen met jou tot een optimale maatwerkoplossing te komen. Aanvraag van een offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos. 
Vanzelfsprekend komen wij eerst bij jouw thuis om het werk op te nemen en te bespreken voordat wij een offerte uitbrengen met een totale opgave van de kosten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.